Tarieven

Een aantrekkelijk model voor zowel kleine koeriersbedrijven en ZZPers als het grotere MKB.
Veloyd werkt met een prijsmodel dat gebasseerd is op een gebruikerslicentie plus een stuksprijs per koeriersrit, zending en/of dienst. Op deze wijze kan zowel een eenpitter of ZZPer als het MKB op laagdrempelige wijze gebruik maken van Veloyd.

Standaard

16,-per maand*
 • Ritplanning
 • Dienstenbeheer
 • Routeoptimalisatie
 • Slimme bezorgapp
 • Onbeperkt aantal klanten en gebruikers
 • *Maandtarief is exclusief de stuksprijzen

Professioneel

28,-per maand*
 • Alles uit Standaard
 • Zendingen versturen
 • Eigen pakketlabels
 • Beschikking over webshopkoppelingen
 • Koppelingen met andere Veloyd gebruikers
 • *Maandtarief is exclusief de stuksprijzen

Enterprise

57,-per maand*
 • Alles uit Professioneel
 • Mogelijkheid tot boekhoudkoppeling
 • Mogelijkheid tot klantspecifieke implementaties
 • Meerdere vestigingen
 • Eigen accountmanager
 • *Maandtarief is exclusief de stuksprijzen

Stuksprijzen ritten, zendingen en diensten

Aantal per maand Prijs per stuk
Koeriersritten 0 tot 1000 € 0,10
1000 tot 2000 € 0,09
2000 tot 3000 € 0,08
3000 tot 5000 € 0,07
5000 en meer € 0,06
Zendingen 0 tot 2500 € 0,08
2500 tot 5000 € 0,07
5000 en meer € 0,06
Diensten n.v.t. € 0,05

Koppelingen

Prijs per maand Prijs per rit
Boekhoudkoppeling
(AFAS, WeFact, Jortt, andere koppelingen op aanvraag)
€ 20,00
Koppelingen andere koeriers
(Bringly, Storeshippers)
(Fietskoeriers.nl)
€ 0,00
€ 0,00
€0,04 ipv reguliere tarieven
€0,03 ipv reguliere tarieven
Webshopkoppelingen
(Afosto, Lightspeed, Mijnwinkel, myShop.com, OpenCart, Picqer, PrestaShop, Shopforce, Shopify, StoreKeeper, WooCommerce, Zupr)
Kosteloos
Pakketvervoerders
(PostNL, DHL, GLS, Fietskoeriers.nl, Skynet
allen via eigen account)
Kosteloos

Onze tarieven vergeleken

Waarom ons alles in één pakket leidt tot de beste prijs/functionaliteit ratio
Veloyd is zeer compleet en brengt heel veel functionaliteit op het gebied van verzenden en uitrijden samen binnen één platform. Door deze unieke combinatie wordt er soms iets in de ene module verdient en soms iets in de andere en soms in meerdere tegelijk. Je hoeft dan niet je hele business uit één klein facet of module te halen met op die markt een grote concurrentie. Daarbij richten wij ons op vervoerders met zelf meerdere klanten in hun portefeuille die op hun beurt hun klanten bedienen en klantcontact onderhouden. Zo houden we de overhead kosten laag en kunnen we ons richten op het bouwen van software.

Routeoptimalisatie
In één overzicht meerdere routes voor meerdere koeriers plannen. Google (prijs per API call) of RouteXL (€70 per maand voor 1 account) kunnen je route weliswaar optimaliseren rekening houdend met het actuele verkeer maar meerdere routes life door elkaar heen plannen is er niet bij. Wil je dit wel dat zit je met een Optimoroute of Dropon al snel aan de €0,25 – €0,40 per stop. Bovendien is bij Veloyd alles wat je vervoerd altijd en overal door je klanten te volgen.

Uitrijdapp
Eenvoudig routes optimaliseren, navigeren en laten tekenen voor ontvangst. Eerlijk is eerlijk. Onze input is niet spraakgestuurd en enkele van de planfunctionaliteiten zijn nog niet in de app maar alleen in de desktopvariant beschikbaar. Maar biij Veloyd komt de app dan ook kosteloos bij je planmodule en kan je een ongelimiteerd aantal gebruikers toekennen. Een vergelijkbare app waarin dit wel kan zoals I bring it kost €7,49 per gebruiker per maand.

Verzendplatform
Veloyd bied een verzendplatform waarin je oneindig veel klanten kunt koppelen aan webshops en vervoerders. Dedicated platforms als Keen Delivery, Sendcloud of Shops United vragen maand fees tot wel €799 per maand of erg hoge pakket inkoop prijzen. Binnen Veloyd koppel je zelf je contracten met vervoerders en betaal je alleen per zending een klein vast bedrag.

Eigen pakketvervoerder zijn
Dit is uniek in Veloyd. Nadat een zending via een webshop of handmatig aangemaakt is kan een vervoerder gekozen. Hiermee ben je niet gelimiteerd aan de grote landelijke spelers als PostNL, DHL of GLS maar kan je ook zelf de vervoerder zijn met alle functionaliteit die daarbij hoort (track & trace email en pagina, eigen pakketlabels etc). Onbetaalbaar voor wanneer je competatief wilt zijn in de pakketmarkt maar zelf geen landelijke of wereldwijde dekking hebt.

Veloyd is een combinatie van al het bovenstaande aangevuld met gedegen klantbeheer om alle gereden zaken bij de juiste klant administratief te kunnen verwerken.

Vraag een demo aan