Koppelingen

De kracht van samenwerken
Veloyd werkt door samen te werken. Voor een vervoerder is het belangrijk om alle vervoerstromen binnen één omgeving te kunnen verwerken. Veloyd faciliteerd dan ook diverse koppelingen om vervoersstromen optimaal te kunnen managen. Dit zijn koppelingen met webshops, pakketvervoerders, boekhouding of andere vervoerders en koeriersbedrijven. Voor alles wat (nog) niet gekoppeld is kan middels onze API zelf een koppeling gerealiseerd worden. Zo houdt je alles binnen één programma.

Webshops en verzendplatforms

Pakketvervoerders

Administratie

In overleg met onze klanten realiseren we al dan geen boekhoudkoppeling. Veloyd beschikt namelijk over diverse gebruiksvriendelijke export en importmogelijkheden waardoor een boekhoudkoppeling veelal overbodig is.

Overig

Naast koppelingen met webshops, verzendplatforms en vervoerders heeft Veloyd ook andere actieve koppelingen die verweven zitten in Veloyd ten behoeve van specifieke functionaliteit of bijvoorbeeld door bedrijven of klanten middels onze API zelf gerealiseerd zijn. Van deze partijen zijn er ook die hun koppelmogelijkheid graag delen zodat u ook eenvoudig met hen samen kunt werken. Deze koppelingen beogen allemaal een samenwerking op het gebied van koeriersoplossingen te realiseren.

Staat de gewenste koppeling er niet tussen?

Veloyd wil dat gebruikers hun dienstverlening zoveel mogelijk binnen Veloyd uit kunnen voeren. Hiervoor realiseert Veloyd in overleg met haar klanten nieuwe koppelingen. Staat een gewenste koppeling er daarom niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op