Logo van Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is de grootste software aanbieder van Nederland op het gebied van e-commerce en heeft als missie om commerce easy & fun te maken. Met de software van Mijnwebwinkel is het eenvoudig om een webshop te starten, te beheren én te laten groeien. En dankzij het XL expert netwerk & smart community krijgen ondernemers alle tools, tips & tricks om hun business te boosten. Inmiddels maken vele ondernemers uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van de online oplossingen van Mijnwebwinkel.

Met Mijnwebwinkel run je jouw online business zoals jij dat wil. B2C of B2B. Of allebei. Word een lokale held, of ga globaal. Doe business waar je wil, wanneer je wil. Op elk moment van de dag. Of nacht. Verkoop 100% via je webshop, in combinatie met je fysieke shop of omnichannel. Mijnwebwinkel got your back.

Mijnwebwinkel koppelen aan Veloyd

  • Binnen halen van orders in Veloyd.
  • Updaten order status in Mijnwebwinkel

Stap 1: Veloyd (Store) token toevoegen binnen integraties en koppelingen in Mijnwebwinkel.

Log in bij Mijnwebwinkel en ga via Instellingen (links) naar Add-ons & Modules (rechtsonder) en selecteer Integraties & Koppelingen.

Mijnwebwinkel - instellingen integraties en koppelingen

Klik op “Token toevoegen”.

Mijnwebwinkel - token toevoegen

Selecteer de keuze Veloyd bij Partner.
Overige velden (Token, Geldigheid en Status) laat je op de standaard instellingen staan. Klik op “Opslaan”.

Mijnwebwinkel - partner token toevoegen

De Store token is nu aangemaakt. Deze is nodig in Stap 2.

Mijnwebwinkel - toon en kopieer token

Stap 2: Activeren van Mijnwebwinkel in Veloyd.

Ga in Veloyd naar Instellingen (rechts boven), Koppelingen (links), Webshops (in het submenu onder Koppelingen) en dan Mijnwebwinkel Instellingen.

Veloyd - Mijnwebwinkel instellingen

Activeer de koppeling en vul de Client ID en Store token uit Stap 1 in en klik vervolgens op Opslaan. De koppeling tussen Veloyd en Mijnwebwinkel is nu actief.

Veloyd - Store token Mijnwebwinkel invullen

Bij het ophalen van zendingen uit bol.com worden nu alle openstaande zendingen in Veloyd binnen gehaald. Hoe je dit doet wordt in de volgende stap uitgelegd.

Laatste stap: Doe een testbestelling.

Plaats een order in je webwinkel en doe een testbestelling.

Om bestellingen in Veloyd binnen te halen dien je in je zendingenoverzicht op de refresh knop te klikken (Importeer vanuit webshop). Zendingen worden dan in Veloyd binnen gehaald en aangemaakt.

Veloyd importeer zendingen uit webshop

Klik in het tussenscherm dat verschijnt op Bevestigen.

Veloyd importeer zendingen uit webshop tussenscherm bevestigen

In een venster verschijnt een overzicht van de geimporteerde zendingen. Klik op “Sluiten”.

Veloyd importeren uit webshop overzicht

Selecteer vervolgens in het dasboard links de zendingen waarvan je een label wilt afdrukken en klik op het printericoon (boven). Een venster met het label wordt geopend. Deze kan je direct printen of eerst downloaden. De status van de zending is nu gewijzigd van Aangemaakt naar Bevestigd.

Veloyd verzendlabel afdrukken

Succes!