Logo van Bringly

Bringly

Bringly verzorgd duurzame stadsleveringen waarbij het zich toelegt op de last mile in het ditributieproces. Direct bezorgd vanuit de winkel of magazijn. Met Bringly kan je eenvoudig zendingen versturen vanuit iedere locatie. De last mile wordt met Bringly duurzaam, snel en betaalbaar.

Bringly koppelen aan Veloyd

  • Ophaalopdrachten van Bringly als rit inplannen.
  • Bezorgopdrachten van Bringly als rit inplannen.
  • Bringly zendingen scannen in Veloyd.
  • Ritstatussen realtime naar Bringly terug koppelen.
  • ETA updates realtime naar Bringly terug koppelen.

Stap 1: Bringly als nieuwe klant aanmaken.

Bringly is de partij die ritten in Veloyd aan gaat maken en statussen van deze ritten op gaat halen. De koppeling wordt vanuit Bringly tot stand gebracht. Hiervoor heeft Bringly een API key nodig en dien je een Webhook URL voor ritten in te vullen.
Ga binnen Veloyd naar Administratie > Klanten en maak een Nieuwe klant.
Deze klant noem je “Bringly B.V.”. Klik vervolgens op Genereer API key.

Bringly aanmaken als klant en genereren van API key

Er verschijnen twee nieuwe velden. In het veld Webhook URL ritten vul je in: “https://admin.bringly.nl/webhooks/v1/veloyd/update”. Het veld Webhook URL zendingen laat je leeg. Klik vervolgens op Opslaan.
(Bringly stelt de Webhook URL ritten ter beschikking. Mochten ritstatussen en updates niet bij Bringly doorkomen dan kan je hen om de URL vragen. Bringly is de partij die de Webhook URL genereert).

Genereren webhook URL voor Bringly

Stap 2: API key met Bringly communiceren.

Kopieer de API key die je in stap één gegenereerd hebt en stuur deze naar je contactpersoon bij Bringly.
Bringly voert de API key in hun systeem in waarmee Bringly dan is gekoppeld aan je Veloyd account. Ritten kunnen nu door Bringly aangemaakt worden en statusupdates worden teruggekoppeld.