Tarieven

Een aantrekkelijk model voor zowel (web)winkels, kleine koeriersbedrijven als het grotere MKB.
Veloyd werkt met een prijsmodel dat gebaseerd is op een gebruikerslicentie plus een stuksprijs per (eigen uitgereden) zending en/of dienst. Op deze wijze kan zowel een eenpitter of ZZPer als het MKB op laagdrempelige wijze gebruik maken van de volledige functionaliteit van Veloyd. Zo groeien de tarieven mee naarmate het gebruik van Veloyd. Als startpunt heeft Veloyd in alle gevallen een minimaal maandbedrag. De zogenaamde pakketten Winkel Plus en Koerierbedrijf.

Winkel Plus

17,50-per maand*
 • Zendingmodule incl. Koppelen webshop
 • Track & Trace emails
 • Zelf vervoeren van eigen zendingen
 • Planmodule met slimme bezorgapp

Koerier Standaard

16,50per maand*
 • Planmodule met gebruiksvriendelijke bezorgapp
 • Slim optimalisatiealgoritme
 • Uitgebreide bezorgnotificaties
 • Aantal gebruikers onbeperkt

Koerier Plus

37,50per maand*
 • Alles uit Koerier Standaard
 • Verzendplatform
 • Webshop en vervoerderkoppelingen
 • Zelf vervoeren van eigen zendingen

Stuksprijzen zendingen en diensten

Winkel Plus** Koerierbedrijf**
Zendingen voor externe vervoerders
tot 2500 stuks per maand € 0,12 € 0,10
tot 5000 stuks per maand   n.v.t. € 0,09
boven 5000 stuks per maand € 0,08
Zendingen die je zelf bezorgd
tot 1000 stuks per maand € 0,20 € 0,125
tot 2500 stuks per maand n.v.t. € 0,115
tot 5000 stuks per maand € 0,105
boven 5000 stuks per maand € 0,095
Diensten n.v.t. € 0,05

Koppelingen

Prijs per maand** Prijs per zending**
Webshopkoppelingen
(Afosto, Lightspeed, Mijnwinkel, myShop.com, OpenCart, Picqer, PrestaShop, Shopforce, Shopify, StoreKeeper, WooCommerce, Zupr)
Kosteloos
Pakketvervoerders
(PostNL, DHL, GLS, Fietskoeriers.nl, Skynet
allen via eigen account)
Kosteloos
Boekhoudkoppeling
(AFAS, WeFact, Jortt, andere koppelingen op aanvraag)
€ 20,00
Vestigingbeheer
(Meerdere KoerierStandaard accounts + enkele vestiginginstellingen)
€ 25,00

** Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Onze tarieven vergeleken

Waarom ons alles in één pakket leidt tot de beste prijs/functionaliteit ratio
Veloyd is zeer compleet en brengt heel veel functionaliteit op het gebied van verzenden en uitrijden samen binnen één platform. Door deze unieke combinatie wordt er soms iets in de ene module verdient en soms iets in de andere en soms in meerdere tegelijk. Je hoeft dan niet je hele business uit één klein facet of module te halen met op die markt een grote concurrentie. Daarbij richten wij ons op vervoerders met zelf meerdere klanten in hun portefeuille die op hun beurt hun klanten bedienen en klantcontact onderhouden. Zo houden we de overhead kosten laag en kunnen we ons richten op het bouwen van software.

Routeoptimalisatie
In één overzicht meerdere routes voor meerdere koeriers plannen. Google (prijs per API call) of RouteXL (€70 per maand voor 1 account) kunnen je route weliswaar optimaliseren rekening houdend met het actuele verkeer maar meerdere routes life door elkaar heen plannen is er niet bij. Wil je dit wel dat zit je met een Optimoroute of Dropon al snel aan de €0,25 – €0,40 per stop. Bovendien is bij Veloyd alles wat je vervoerd altijd en overal door je klanten te volgen.

Uitrijdapp
Eenvoudig routes optimaliseren, navigeren en laten tekenen voor ontvangst. Eerlijk is eerlijk. Onze input is niet spraakgestuurd en enkele van de planfunctionaliteiten zijn nog niet in de app maar alleen in de desktopvariant beschikbaar. Maar biij Veloyd komt de app dan ook kosteloos bij je planmodule en kan je een ongelimiteerd aantal gebruikers toekennen. Een vergelijkbare app waarin dit wel kan zoals I bring it kost €7,49 per gebruiker per maand.

Verzendplatform
Veloyd bied een verzendplatform waarin je oneindig veel klanten kunt koppelen aan webshops en vervoerders. Dedicated platforms als Keen Delivery, Sendcloud of Shops United vragen maand fees tot wel €799 per maand of erg hoge pakket inkoop prijzen. Binnen Veloyd koppel je zelf je contracten met vervoerders en betaal je alleen per zending een klein vast bedrag.

Eigen pakketvervoerder zijn
Dit is uniek in Veloyd. Nadat een zending via een webshop of handmatig aangemaakt is kan een vervoerder gekozen worden. Hiermee ben je niet gelimiteerd aan de grote landelijke spelers als PostNL, DHL of GLS maar kan je ook zelf de vervoerder zijn met alle functionaliteit die daarbij hoort (track & trace email en pagina, eigen pakketlabels etc). Onbetaalbaar voor wanneer je competatief wilt zijn in de pakketmarkt maar zelf geen landelijke of wereldwijde dekking hebt.

Veloyd is een combinatie van al het bovenstaande aangevuld met gedegen klantbeheer om alle gereden zaken bij de juiste klant administratief te kunnen verwerken.

Vraag een demo aan