Logo van Factif

Factif

Factif biedt e-commerce voor omnichannel retailers en dan vooral in het gebied van mode. Digitale processen worden naadloos geïntegreerd met de processen in de winkel. Met Factif heb je altijd een up-to-date webshop door zorgeloze integratie van product-, voorraad en klantinformatie met je kassa.

Factif koppelen aan Veloyd

  • Ontvangen van orders in Veloyd.
  • Verzenden van verzendlabel naar Factif.
  • Verzenden van Track & Trace code naar Factif.

Het genereren van API key in Veloyd.

De koppeling met Factif wordt vanuit Factif tot stand gebracht. Bij hen kan je terecht om de koppeling te realiseren. In Veloyd is slechts het genereren van een API key nodig om de koppeling tot stand te brengen.

Ga in Veloyd naar Instellingen (rechts boven), Koppelingen (links) naar API (onder Koppelingen). Klik dan op “GENEREER API KEY”. Selecteer nu de gegenereerde API key, kopieer deze en klik op “Opslaan”. De API key kan nu in Factif geplakt worden.

API Key in Veloyd genereren

Nadat de koppeling via Factif tot stand is gebracht worden verzendlabels in Veloyd aangemaakt en naar Factif verzonden. Via het Veloyd account is er altijd overzicht in alle verzonden zendingen, kunnen via instellingen nog diverse voorkeuren geconfigureerd worden en kan bijvoorbeeld middels extensies een retourportaal geactiveerd en ingericht worden.