Koerier en verzendsoftware

Allround software voor een efficiënte en overzichtelijke planning voor (pakket)vervoerders en koeriersbedrijven.
Veloyd is veelzijdig. Van het plannen en optimaliseren van routes voor koeriers tot het uitrijden van ritten middels een gebruiksvriendelijke app en van het administratief verwerken van gewerkte diensten en uren tot een eigen digitale omgeving voor klanten. Hiernaast biedt Veloyd diverse koppelmogelijkheden met andere vervoerders, administratieprogrammas en webshops en beschik je bovendien over een eigen track & trace pagina en eigen track en trace emails. Op deze wijze biedt Veloyd een totaalpakket voor iedere vervoerder of partij die iets te vervoeren of verzenden heeft.

Ritplanning

Een goede en efficiënte planning is het hart van een koeriersbedrijf. Koeriersritten kunnen eenvoudig handmatig of volledig automatisch toegevoegd worden aan de planning. Een interactieve kaart zorgt vervolgens voor een overzichtelijke en efficiënte planning.

Pakketverzending

Veloyd faciliteert een multicarrier platform waarmee eenvoudig pakketlabels aangemaakt kunnen worden bij diverse vervoerders, een koppeling met diverse webshops tot stand gebracht kan worden en waarmee het over een eigen track & tracepagina en track & trace email notificaties beschikt zodat een pakket altijd gevolgd kan worden.

Mobiele bezorgapp

De gebruiksvriendelijke app zorgt voor een robuuste en betrouwbare dienstverlening. Ritten of routes kunnen eenvoudig gereden worden en het bezorggedeelte waarborgt de overdracht van de zending.

Zelf pakketvervoerder worden

Naast PostNL en DHL je eenvoudig positioneren in de pakketmarkt. Doordat Veloyd ervoor zorgt dat pakketten eenvoudig aangemaakt kunnen worden betekend dit ook dat pakketten eenvoudig zelf uitgereden kunnen worden. Dit is de grote kracht van verzendsoftware en koeriersoftware binnen één programma.

Eigen track & trace pagina

Track & trace is niet meer weg te denken. Iedere rit die gereden wordt en iedere zending die verzonden wordt kan dan ook real time op een eigen track & trace pagina gevolgd worden. De track & trace pagina kan eenvoudig in de eigen huisstijl en met eigen teksten opgemaakt worden.

Financiële administratie en facturatie

Een planning is niets zonder administratieve afhandeling. Via Veloyd kunnen dan ook eenvoudig factuurbijlagen gegenereerd worden en zijn er zelfs een aantal koppelingen met boekhoudsoftware aanwezig om de administratie nog soepeler te laten verlopen.

Urenregistratie

Koeriers kunnen gekoppeld worden aan koeriersritten en aan diensten. Door middel van gewerkte diensten kan Veloyd voor koeriers eenvoudig een urenregistratie genereren.

Meer

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden? Veloyd biedt nog heel veel meer. Soms zit de kracht in kleine dingen. We komen dan ook graag in contact om een demo te geven.

Vraag een demo aan